Γραφείο Καβάλα Νομικός - Δικηγορικό Γραφείο Δουλγερίδου Αννα

ΔΟΥΛΓΕΡΙΔΟΥ ΑΝΝΑ

ΙΣΤΟΡΙΚΟ

ΙΣΤΟΡΙΚΟ

ΔΟΥΛΓΕΡΙΔΟΥ ΑΝΝΑ

ΙΣΤΟΡΙΚΟ

ΙΣΤΟΡΙΚΟ


Εμπιστοσύνη

Ο στόχος του δικηγόρου Δουλγερίδου Άννα είναι να αναπτύξει μια σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ των πελατών για πιο άνετη και άμεση επίκληση των υποθέσεων.

ΙΣΤΟΡΙΚΟ


Αποτελεσματικότητα

Ο δικηγόρος προχωρά άμεσα σε ρεαλιστικές λύσεις στις υποθέσεις των πελατών, διασφαλίζοντας έτσι συμφέροντά τους με τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο.

ΙΣΤΟΡΙΚΟ


Εχεμύθεια

Πλήρης εχεμύθεια όλων των υποθέσεων και των προσωπικών σας πληροφοριών σύμφωνα με την αρχή του Δικηγορικού Απορρήτου.

ΙΣΤΟΡΙΚΟ


Ευέλικτη Προσέγγιση

Το δικηγορικό μας γραφείο καλύπτει ένα ευρύ φάσμα νομικών υπηρεσιών τόσο σε συμβουλευτικό επίπεδο όσο και σε δικαστηριακή πρακτική.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ


2008 – 2009

Πρακτική άσκηση στο δικηγορικό γραφείο του δικηγόρου Θεσσαλονίκης Κλεάνθη Βουλκίδη. Σημειωτέον ότι η εργασία ξεκίνησε προτού ολοκληρωθεί η φοίτηση στο Τμήμα Νομικής και συνεχίστηκε κατόπιν κτήσης του πτυχίου.

2010 – 2013

Πρακτική άσκηση μέρους της υποχρεωτικής άσκησης και στη συνέχεια εργασία ως συνεργάτης στο δικηγορικό γραφείο του δικηγόρου Καβάλας Σωκράτη Μποζούδη (ενασχόληση με το ποινικό δίκαιο σε επίπεδο υποβολής αιτημάτων αναβολής εκδίκασης υποθέσεων καθώς και μελέτης νομολογίας και ερμηνείας του Ποινικού Κώδικα και Κώδικα Ποινικής Δικονομίας).

2013 – 2015

Νομικός Σύμβουλος στην ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «Χ. Γαρυφάλλου ΑΕΒΕ» (σύνταξη καταστατικών, πρακτικών ΔΣ, διεκπεραίωση συγχωνεύσεως εταιρειών με απορρόφηση της μίας από την άλλη εταιρία, διεκδίκηση απαιτήσεων μέσω κατασχέσεων σε τραπεζικούς λογαριασμούς, σε κινητή και ακίνητη περιουσία, διενέργεια ερευνών ακίνητης περιουσίας οφειλετών σε άλλες πόλεις ).

2011 – ΣΗΜΕΡΑ

Δικηγορία στο Εφετείο Θράκης με ενεργή δράση τόσο σε αστικές όσο και ποινικές υποθέσεις σε Δικαστήρια και φορείς Θεσσαλονίκης, Δράμας, Καβάλας και Αλεξανδρούπολης.

ΕΠΙΤΥΧΕΙΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ


Ενδεικτικά αναφέρονται παραδείγματα της επιτυχούς ενασχόλησης με υποθέσεις ποινικής φύσεως στις οποίες είτε ο κατηγορούμενος αθωώθηκε, είτε αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους μετά την απολογία του, είτε το αίτημα μετατροπής ποινής έγινε δεκτό:

  1. Παράσταση σε απολογία κατηγορουμένου για κατοχή ναρκωτικών 25/09/2012: Χορήγηση έγγραφων εξηγήσεων ενώπιον του Τ.Α. Καβάλας για απάτη.
  2. Παράσταση σε απολογία κατηγορουμένου για κλοπές.
  3. Κατάθεση αίτησης για μετατροπή της στερητικής σε κοινωφελή εργασία
  4. Παράσταση ενώπιον Μον. Πλημ. Καβάλας προς υπεράσπιση κατηγορουμένου για απόπειρα απάτης και κλοπή.
  5. Παράσταση ενώπιον του Ανακριτού Καβάλας σε απολογία για διακεκριμένη κλοπή κατ’ εξακολούθηση
  6. Παράσταση ενώπιον του Ανακριτού Καβάλας σε απολογία για ληστεία από κοινού
  7. Παράσταση στο Μον. Πλημ. Καβάλας προς υπεράσπιση των κατηγορουμένων για απάτη
  8. Παράσταση ενώπιον του Ανακριτού Καβάλας σε απολογία κατηγορουμένης για  παράβαση του α. 30 παρ. 1β-α Ν. 4251/2014 σε συνδυασμό με τα άρθρα. 94, 169 και 394 παρ. 1 ΠΚ καθώς και αρ.94 ν. 2696/1999

ΤΟΜΕΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ

ΙΣΤΟΡΙΚΟ

ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

Αναλαμβάνουμε την διεκπεραίωση υποθέσεων Αστικού Δικαίου, πάντα με γνώμονα το συμφέρον του εντολέα μας, ρυθμίζοντας τις προσωπικές και περιουσιακές σχέσεις και τις διαφορές μεταξύ ιδιωτών.

Δείτε περισσότερα ->

ΙΣΤΟΡΙΚΟ

ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

Παρέχουμε ολοκληρωμένες νομικές υπηρεσίες που καλύπτουν το  Εμπορικό Δίκαιο. Από τη ίδρυση αστικών εταιρειών, το άνοιγμα τραπεζικών λογαριασμών, αλλά και μια ολοκληρωμένη γενική νομική υποστήριξη.

Δείτε περισσότερα ->

ΙΣΤΟΡΙΚΟ

ΠΟΙΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

Η δικηγόρος Δουλγερίδου Άννα αναλαμβάνει τη νομική εκπροσώπηση φυσικών προσώπων σε περιπτώσεις Ποινικού Δικαίου πλημμελήματων και κακουργημάτων, όπως κλοπές, ναρκωτικά, τροχαία ατυχήματα.

Δείτε περισσότερα ->

ΙΣΤΟΡΙΚΟ

ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

Το δικηγορικό γραφείο μας είναι σε θέση να φέρει εις πέρας υπεύθυνα και αξιόπιστα όλες τις ευαίσθητες υποθέσεις Κληρονομικού Δικαίου με πολύχρονη πείρα σε πολύ ειδικά ζητήματα κληρονομικής διαδοχής.

Δείτε περισσότερα ->

ΙΣΤΟΡΙΚΟ

ΕΜΠΡΑΓΜΑΤΟ ΔΙΚΑΙΟ

Η δικηγόρος Δουλγερίδου Άννα μπορεί να σας παρέχει χρήσιμες συμβουλές και υπηρεσίες Εμπράγματου Δικαίου. Υποθέσεις που αφορούν ιδιοκτησίες, τακτοποιήσεις ακινήτων αλλά και αγοραπωλησίες.

Δείτε περισσότερα ->

ΙΣΤΟΡΙΚΟ

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

Το δικηγορικό γραφείο της Δουλγερίδου Άννας, παρέχει συμβουλευτικές και δικαστικές υποστηρίξεις υποθέσεων Εταιρικού Δικαίου, ώστε να επιτευχθούν οι επιχειρηματικοί στόχοι των πελατών μας.

Δείτε περισσότερα ->

ΙΣΤΟΡΙΚΟ

ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ

Η δικηγόρος Δουλγερίδου Άννα παρέχει επίσημες και επικυρωμένες μεταφράσεις ιδιωτικών και δημοσίων εγγράφων. Είτε η μετάφραση τους είναι να γίνει στην Ελληνική γλώσσα είτε το αντίστροφο.

Δείτε περισσότερα ->

ΙΣΤΟΡΙΚΟ

ΑΙΤΗΣΕΙΣ Α.Σ.Ε.Π

Πάντα σεβόμενοι τους πελάτες μας και το συμφέρον τους, τους βοηθάμε να συλλέξουν τα έγγραφα και να υποβάλουν εύκολα και γρήγορα την αίτηση τους για να πάρουν μέρος σε διαγωνισμού του Α.Σ.Ε.Π.

Δείτε περισσότερα ->