Υπηρεσίες Δικηγορικού Γραφείου


Η δικηγόρος Δουλγερίδου Άννα εξειδικεύεται σε πολλούς τομείς Δικαίου, καλύπτοντας με επάρκεια κάθε νομικό ζήτημα που θα προκύψει. Με σημαντική εμπειρία και πρακτική, πλήρη εχεμύθεια και χρόνια εμπειρία, διαθέτουμε υψηλή κατάρτιση, και είμαστε γνώστες εις βάθος των ιδιαιτεροτήτων της ελληνικής νομοθεσίας. Πάντα έτοιμοι να υπερασπιστούμε τα συμφέροντα των πελατών μας, με στόχο την αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση τους και την παροχή υψηλής ποιότητας νομικών υπηρεσιών.


ΤΟΜΕΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

Αναλαμβάνουμε την διεκπεραίωση υποθέσεων Αστικού Δικαίου, πάντα με γνώμονα το συμφέρον του εντολέα μας, ρυθμίζοντας τις προσωπικές και περιουσιακές σχέσεις και τις διαφορές μεταξύ ιδιωτών.

Δείτε περισσότερα ->

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

Παρέχουμε ολοκληρωμένες νομικές υπηρεσίες που καλύπτουν το  Εμπορικό Δίκαιο. Από τη ίδρυση αστικών εταιρειών, το άνοιγμα τραπεζικών λογαριασμών, αλλά και μια ολοκληρωμένη γενική νομική υποστήριξη.

Δείτε περισσότερα ->

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΠΟΙΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

Η δικηγόρος Δουλγερίδου Άννα αναλαμβάνει τη νομική εκπροσώπηση φυσικών προσώπων σε περιπτώσεις Ποινικού Δικαίου πλημμελήματων και κακουργημάτων, όπως κλοπές, ναρκωτικά, τροχαία ατυχήματα.

Δείτε περισσότερα ->

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

Το δικηγορικό γραφείο μας είναι σε θέση να φέρει εις πέρας υπεύθυνα και αξιόπιστα όλες τις ευαίσθητες υποθέσεις Κληρονομικού Δικαίου με πολύχρονη πείρα σε πολύ ειδικά ζητήματα κληρονομικής διαδοχής.

Δείτε περισσότερα ->

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΕΜΠΡΑΓΜΑΤΟ ΔΙΚΑΙΟ

Η δικηγόρος Δουλγερίδου Άννα μπορεί να σας παρέχει χρήσιμες συμβουλές και υπηρεσίες Εμπράγματου Δικαίου. Υποθέσεις που αφορούν ιδιοκτησίες, τακτοποιήσεις ακινήτων αλλά και αγοραπωλησίες.

Δείτε περισσότερα ->

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

Το δικηγορικό γραφείο της Δουλγερίδου Άννας, παρέχει συμβουλευτικές και δικαστικές υποστηρίξεις υποθέσεων Εταιρικού Δικαίου, ώστε να επιτευχθούν οι επιχειρηματικοί στόχοι των πελατών μας.

Δείτε περισσότερα ->

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ

Η δικηγόρος Δουλγερίδου Άννα παρέχει επίσημες και επικυρωμένες μεταφράσεις ιδιωτικών και δημοσίων εγγράφων. Είτε η μετάφραση τους είναι να γίνει στην Ελληνική γλώσσα είτε το αντίστροφο.

Δείτε περισσότερα ->

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΑΙΤΗΣΕΙΣ Α.Σ.Ε.Π

Πάντα σεβόμενοι τους πελάτες μας και το συμφέρον τους, τους βοηθάμε να συλλέξουν τα έγγραφα και να υποβάλουν εύκολα και γρήγορα την αίτηση τους για να πάρουν μέρος σε διαγωνισμού του Α.Σ.Ε.Π.

Δείτε περισσότερα ->